Print deze pagina

   Free Bird Handleidingen 

Veel briefpapiertjes met bewegende elementen (scroll) zul je in OE nadat je ze geselecteerd hebt niet geheel, of maar gedeeltelijk juist op je scherm te zien krijgen, om te zien hoe het geheel er na verzending uit ziet ga je, als je een mail maakt naar 'Beeld' en kies daar voor bronbewerking, daarna kan je linksonder kiezen voor 'Voorbeeld' en dan laat OE zien hoe het er uit gaat zien.

Ook is het belangrijk dat je eerst het briefpapier selecteert, en dan je mail gaat schrijven en niet andersom (dus niet achteraf een briefpapiertjes kiezen want dan zullen veel van de bewegende delen het niet doen)

Pas op dat je niet de verborgen bubbles van de fairy bubbles verwijderd (of de bewegende Tweety) tik je tekst in vanaf het woordje tekst, of begin gewoon linksboven maar verwijder niets (alleen natuurlijk het woordje 'Tekst')

Let er ook op dat als je het gaat verzenden de optie "afbeeldingen verzenden bij bericht" aangevinkt staat (Nieuw bericht > Opmaak)

Alleen OE 6, om scripts en scrolls te kunnen gebruiken moet de virusbeveiliging van OE 6 op 'Internet-zone' gezet worden (Extra > Opties)

Alleen (ex) Hotbar gebruikers

Dit gratis programma doet zich voor als zijnde een Microsoft uitbreiding maar is dat zeker niet, in tegendeel, het veroorzaakt veel problemen bij verzending van normaal briefpapier, ook krijg je er gratis "spyware" bij, hetgeen je bewegingen op internet volgt, om dit nare programma te verwijderen is een uninstaller nodig die is hier te downloaden .

Na het verwijderen (of als je dat ooit al eerder deed) is het zaak de oorspronkelijke Outlook Express  instellingen terug te zetten. klik daarvoor in Outlook Express in de menubalk op Extra /Opties, open de tabblad Beveiliging, het bovenste rondje en bovenste vierkantje moeten geactiveerd zijn. (zoals hier boven) klik op de tab Verzenden, klik op de bovenste button HTML-instellingen. in het geopende venster moet 'Afbeeldingen verzenden met berichten' zijn aangevinkt,

klik OK en Toepassen / OK. 

 Free Bird Home  © free-bird.nl